Kreditforeningslån

I denne artikel kan du blive klogere på kreditforeningslån og service. Kreditforeningslån er især relevant for dig, som leder efter en ejerbolig. 

Lad Bankbesparelse.dk være behjælpelig med at finde et billigt kreditforeningslån. Her kan du indhente 3 banktilbud helt gratis og uforpligtende - vi hjælper dig med at finde en billig bank og lån. 

Bank Moerkegroen

Kreditforeningslån - Find Et Billigt Lån

Ønsker du at spare penge på dit kreditforeningslån? Gør som mange af vores brugere og indhent 3 gratis tilbud på dit næste lån! Hos Bankbesparelse.dk hjæper vi dig med at undersøge markedet, således du kan finde et billigt lån der stadig opfylder dine behov. 

 

Hvad er et kreditforeningslån? 

Finansiering er en af de vigtigste ting at overveje, hvis man går med tankerne om at købe en ny bolig. Det er langt fra de fleste, som selv har penge til en kontant udbetaling for et helt hus eller lejlighed, hvorfor mange søger finansiering gennem et kreditforeningslån, også kendt som et realkreditlån

Lad os lige gennemgå processen vedrørende et kreditforeningslån. Ved et  kreditforeningslån ydes af en kreditforsikring mod sikkerhed i form af pant i boligen, hvorefter et pantebrev skal tinglyses. I dette pantebrev vil der stå, at den valgte kreditforening har pant i din boligen til en værdi svarende til det lånte beløb. Du behøver faktisk ikke, at bruge pengene på huset - så længe boligen er stillet som sikkerhed, kan du bruge lånet efter behov. 

I forhold til prisen på et kreditforeningslån, så bliver der udstedt obligationer til investorer, hvorved udbud og efterspørgsel kommer til at have indflydelse for prisen på lånet.   

 

Hvilken kreditforening er billigst? 

Der er relativ få udbydere på det danske marked, når man leder efter et kreditforeningslån. Faktisk er der kun fire kreditforeninger i Danmark. 

  • Jyske Realkredit 
  • Totalkredit 
  • Nordea Kredit 
  • Realkredit 

Inden man begynder at undersøge markedet for gode priser på et kreditforeningslån, så vil det være klogt, at beslutte sig for en låntype. Priserne på lån kan variere meget i forbindelse med lånetype. Eksempelvis, en kreditforening kan have det billigste tilbud på et fastforrentede lån, men kan samtidig også være en af de dyreste udbydere inden for flexlån. Derfor bør du beslutte dig for en lånetype, hvorefter du kan begynde at sammenligne de forskellige tilbud.

Du kan også læse om huslån, banklån og prioritetslån