Banklån

Et banklån kan blive aktuelt, hvis du får og overvejer at købe en bolig. Det kan dog være svært at få overblik over priser og omkostninger ved banklån, da der er mange udbydere på markedet. 

Bankbesparelse.dk kan være utrolig behjælpelig med at finde et billigt banklån til dig. Her får du en gratis og uforpligtende service, hvor du kan indhente 3 banktilbud til dine behov. Vi tilbyder skarpe priser fra Danmarks største banker, så du kan finde en billig bank og banklån. 

Bank Moerkegroen

Find Et Banklån  

Et banklån bliver oftest taget i forbindelse med boligkøb eller andre situationer, som kræver mere kapital end hvad man har tilgængeligt gennem personlig opsparing. Bankkunder benytter ofte muligheden for et banklån, når de ønsker finansiering til et boligkøb. Det er derfor meget normalt at bruge et banklån til at dække omkring 15% af boligprisen, hvor det resterende dækkes af realkreditlån og kontant udbetaling. I denne artikel vil du kunne læse mere om banklån, så du er godt klædt på til at finde gode tilbud hos bankerne. 

Bankbesparelse.dk hjælper dig med at finde et billigt banklån! Med vores service kan du indhente 3 banktilbud, helt gratis og uforpligtende. Så hvis du aktivt søger efter et banklån, kan du starte med at hente 3 tilbud gennem os, så du får et bedre overblik over prisniveauet på markedet lige nu. 

Har du allerede en bank? Hvis du allerede er kunde i en bank, kan du også bruge vores tilbud til at forhandle dig frem til en bedre aftale med din nuværende bank. 

 

Hvad er et banklån?

Som sagt kan banklån benyttes til forskellige køb, men for de fleste bankkunder bliver banklån aktuelt, når de skal have finansieret deres boligkøb. Hvis man ønsker at købe en bolig, vil man ofte opleve, at man ikke selv har penge til en kontant udbetaling. Flertallet vælger derfor at finansiere købet gennem banker og realkreditinstitutter, hvor man typisk optager flere lån. Hvis vi se nærmere på hele finansiering, så vil man ofte bruge et banklån til at finansiere 15% af boligen. Herefter vil man finansiere 80% gennem realkreditlån, da det er en billigere løsning end et banklån. De resterende 5% skal betales kontant af køber. 

Du kan læse mere om realkreditlån her.

 

Find det billigste banklån

Hvis du ønsker at finde et billigt lån, anbefaler vi, at du undersøger markedet ordentligt før du acceptere et tilbud, da priserne på lån kan variere utrolig meget. Vores kunder oplever, at de kan spare mange penge ved at indhente tilbud fra forskellige banker, da dette giver dem et godt grundlag for sammenlign og forhandling. 

Du skal dog stadig være påpasselig, når du undersøger markedet. Her kan man ofte finde gode tilbud på banklån, hvor man egentlig blive snydt af forbehold i forbindelse med rentesatserne. I nogle tilfælde skal du flytte alt din bankaktivitet over til den pågældende bank, før du kan gøre brug af tilbuddet. 

Vi anbefaler, at du starter med at undersøge din muligheder hos Bankbesparelse.dk. Her kan du hurtigt og effektivt 3 gratis og uforpligtende tilbud på banklån. Vi leverer 3 gode banktilbud, hvorefter du kan sammenligne dem for at finde frem til det billigste banklån. 

 

Sammenligning af banklån 

Når man leder efter det billigste banklån, så er det utrolig virkeligt, at man kan sammenligne de forskellige banklån med hinanden. Men vi oplever desværre, at flere laver fejl, når de forsøger at holde forskellige tilbud op mod hinanden. Her er det vigtigt, at du sammenligner ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Dette nøgletal samler alle udgifter i procent, således at du ikke bliver overrasket af skjulte gebyrer eller andre omkostninger.

 

Hvordan får man et banklån? 

Der er flere måder, hvorpå du kan optage et banklån. Ofte tager man ind til en bankrådgiver, som gennemgår din privatøkonomi, og derefter vurderer hvor meget du kan låne i banken. Hvis du skal låne penge til boligkøb eller renovering, kan selve boligen stilles som sikkerhed i lånet. Du kan også stille bilen som sikkerhed, hvis du skal have et banklån til noget andet end bolig. 

Banken gennemgår din privatøkonomi for at sikre, at du har nok frihed i økonomien til at kunne optage et banklån, uden at hverdagen bliver alt for presset. Ved gennemgangen kommer banken blandt andet til at se nærmere på dit rådighedsbeløb, at dette beløb giver en god indikation for, hvor sund din privatøkonomi er. Hvis du har et konstant overtræk hver eneste måned, kan det blive svært for dig at få et banklån, da du vil blive anset som en risikable kunde. Men hvis du har en fin og stabil indkomst, men stadig kommer ud med 0 kr. hver måned, har du mulighed for at snakke med din bankrådgiver, hvor du kan fortælle om dine variable udgifter - måske kan I komme frem til en løsning, hvor du kommer ud med et billigt banklån.

 

Læs også om: Kreditforeningslån, prioritetslån, lånebevis, huslån og obligationslån